Revoluční polohovací matrace Ahorn Rošt Primaflex HN ve velikosti 80×200 cm


Revolutionáři roštové matrace Ahorn Rošt Primaflex HN

Ahorn Rošt Primaflex HN

Ahorn Rošt Primaflex HN je zcela nový produkt na trhu matrací, který se vyznačuje svou neuvěřitelnou přizpůsobivostí. Polohovací matrace této značky nabízejí kvalitní rošt, který je pečlivě navržen tak, aby vám poskytl dokonalý spánek a odpočinek.

Ručně nastavitelný polohovací rošt této polohovací matrace Ahorn Rošt Primaflex HN je průlomem, jaký některé spálily hledají. Ten bude nejen plnit svou funkci, ale také bude pěkně vypadat.

Specifikace polohovací matrace Ahorn Rošt Primaflex HN

Snadné nastavení polohování textilním úchytem je vhodné i v případě zdravotních obtíží, únavě a bolesti nohou. Pružné lamely uložené ve dvojicích v kaučukových pouzdrech jsou rozložené do 3 anatomických zón.

Díky středovému popruhu, který zlepšuje stabilitu a nosnost roštu, nebudete muset mít obavy z jeho nízké kvality. Posuvnými objímkami lze nastavit individuální tuhosti v bederní části, což je účinným řešením pro časté bolesti zad.

Ahorn Rošt Primaflex HN je vhodný pro pěnové a latexové matrace, takže si můžete být jisti, že vám poskytne dokonalý spánek. Počet lamel tohoto roštu je 28, což dokazuje vysokou kvalitu produktu.

Jeho velikost je 80×200 cm, což odpovídá základnímu rozměru matrace a je tak vhodný pro většinu postelí.

Závěr

Polohovací matrace Ahorn Rošt Primaflex HN jsou dokonalým řešením pro všechny, kteří hledají kvalitní a přizpůsobivý rošt, který jim poskytne dokonalý spánek a odpočinek. Nejlepší na tom všem je, že tuto kvalitu můžete mít za dobrou cenu.

Vyberte si Ahorn Rošt Primaflex HN a užijte si dokonalý spánek a odpočinek, který si zasloužíte.

Zjisti více na Maliboo.cz >>

Příspěvek byl publikován v rubrice Michaela a jeho autorem je Michaela. Můžete si jeho odkaz uložit mezi své oblíbené záložky nebo ho sdílet s přáteli.